Hui se celebra la segona jornada per continuar preparant l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Gandia

16/11/2016 | gandia.org

L’Urbalab de Gandia acull hui a partir de les 18 hores la segona jornada per tal de perfilar l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Gandia (EDUSI).

Una programa de Creixement Sostenible 2014-2020 posat en marxa per la Unió Europea i que compta amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). En el cas de Gandia, la ciutat podrà optar a un import total cofinançat fins a una quantitat màxima de 10 milions d’euros.

Després de la primera trobada celebrada la passada setmana, on es van abordar les línies mestres del projecte urbà que respon a una estratègia integrada i sostenible que actuarà transversalment sobre la incorporació de les Tecnologies d’Informació i Comunicació (TIC) dirigides cap al concepte de Smart City, la rehabilitació de l’entorn urbà i el seu patrimoni natural i cultural, la reducció dels nivells de contaminació en totes les seues formes, la millora de la mobilitat i eficiència energètica, i la inclusió de ciutadans amb riscos d’exclusió.

D’aquesta manera, els denominats Grups Locals de Suport Sectorial, on estan representats veïns, empresaris, representants d’associacions i col·lectius, enginyers, ecologistes, experts i polítics, s’abordaran durant la trobada de hui la selecció de prioritats i desenvolupament d’un pla d’acció per incloure en l’Estratègia.

Finalitzat aquest document, la ciutadania podrà aportar suggeriments per enriquir el projecte i valorar mitjançant un web que s’habilitarà a tal fi, les principals prioritats de cadascuna de les línies d’actuació.

Enlace a noticia

Recent Posts